Vásárlási szokások > Vásárlás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vásárlási szokások > 8 weboldal. Kategória leírása: A vásárlói szokások ismerete elengedhetetlen feltétele a kereskedelemnek.

vasarlas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Élelmiszer-vásárlási szokások
Élelmiszer-vásárlási szokások
http://www.median.hu/object.c9eaa970-9bdd-44c4-9d3c-9b4632e31aa1.ivy

A bevásárlóközpontok és hipermarketek hazai elterjedését közvetlenül megelőző időszakban a magyarok inkább az emberléptékűbbnek tartott kis üzletekben vásároltak élelmiszert – derül ki a Medián 1997 márciusában 1200 fő személyes megkérdezésével készült, országosan reprezentatív felméréséből.

www.median.hu
Változó vásárlói szokások
Változó vásárlói szokások
http://www.piacesprofit.hu/?s=32&n=5&mr=177

Vásárlóként jó tudni, hogy mikor van a legnagyobb tömeg az élelmiszerüzletekben - hogy elkerüljük -, s ha megkívántuk, akár éjszaka is leugorhatunk csokiért, gyümölcsért, italért. Kereskedőként pedig érdemes odafigyelni arra, mit mondanak a jellemző nyitva tartásról és vásárlói szokásokról a piackutatók.

www.piacesprofit.hu
Új akciók, új vásárlási szokások
Új akciók, új vásárlási szokások
http://www.plaza.info.hu/hir_akciok.html

Hazánkban is egyre népszerűbb a vásárlási kuponok használata, mely a nyugati országokban évek, sőt van ahol évtizedek óta nagyon sikeresen működnek a piacon.

www.plaza.info.hu
Karácsonyi vásárlási szokások
Karácsonyi vásárlási szokások
http://123.hu/123/cikk/212546/

Az átlag magyar felnőtt öt főnek tervezi, hogy karácsonyi ajándékot vásárol, mégpedig bevásárlóközpontokban elsősorban kozmetikai terméket, ruházati cikket, könyvet vagy gyermekjátékot, legfeljebb 30 ezer forint értékben - derül ki a Kirakat.hu és a Szonda Ipsos közös felméréséből.

123.hu
A brit Tesco
A brit Tesco
http://www.jogiforum.hu/hirek/13365

A Magyarországon is jelen lévő Tesco áruházlánc egyik brit leányvállalata olyan adatbankot készít, amely részletes információt szolgáltat a szigetország állampolgárainak vásárlási szokásairól, függetlenül attól, hogy azok rendszeresen náluk vásárolnak-e vagy sem.

www.jogiforum.hu
Rendszerezett csillogás
Rendszerezett csillogás
http://tudatosvasarlo.hu/cikkek/38

Rendszerezett csillogás – vásárlási szokások Párizsban ...

tudatosvasarlo.hu
Vevőszerző technikák
Vevőszerző technikák
http://www.alphadesign.hu

Ha úgy érzi cége, vállalkozása több vevőt, partnert is ki tudna szolgálni, segíthetünk Önnek új piacot szerezni. Olyan stratégiát javaslunk, melyet bevetve partnerek, vevők érkeznek az internet felől. Ez sokkal többet jelenthet, mint egyszerűen több pénzt vagy bevételt. Ha vállalkozóként, cégvezetőként szeretne több vevőt, érdeklődőt az internetről, segíthetek új piacot építeni és megnövelni bevételét akár 50%-kal! Kísérletezés helyett kihagyhatja a felesleges köröket, spórolhat időt, energiát. Az eredmények is hamarabb érkeznek, honlapja naponta terelheti Önhöz az új ügyfeleket.

www.alphadesign.hu
Ügyfél elégedettség mérés okosan!
Ügyfél elégedettség mérés okosan!
http://e-minoseg.hu

Az ügyfél elégedettség mérő rendszerünk használatával nem csak minden eddiginél nagyobb mintát tud venni és vizsgálni, de rögtön komplett statisztikát és kimutatásokat kap ügyfelei elégedettségéről és vállalata teljesítményéről. A minták és statisztikák kiértékelése alapján komplett SWOT (erősségek, gyengeségek, lehetőségek, veszélyek) analízist állíthat fel vállalkozása számára. Természetesen fejlesztőink és csapatunk [ehhez minden szakmai és technikai hátteret biztosítanak.

e-minoseg.hu
Oldal leírása
vasarlas.wyw.hu: Vásárlás katalógus: Vásárlási tippek tanácsok, áruvásárlási hitelek, vásárlási szokások. Online ajándék vásárlás, webáruházak, webshopok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 1841 válogatott online vásárlás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1841 | Várakozó linkek: 34 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47003