Hipermarketek > Tesco áruház > Vásárlás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hipermarketek > Tesco áruház > 3 weboldal. Kategória leírása: A Tesco több mint 15 éve tevékenykedik Magyarországon.

vasarlas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Tesco
Tesco
http://www.tesco.hu/

A Tesco-t Sir Jack Cohen alapította 1919-ben. A brit légierő pilótája 21 esztendős korában, harminc fonttal a zsebében vágott neki az üzleti élet dzsungelének, amikor élelmiszert kezdett árulni a kelet-londoni piacon. Első napi forgalma négy font volt, ám Cohen úr kitartó munkával hamarosan bővíteni kezdte üzletét. A Tesco név először teásdobozokon jelent meg a 20-as években - T.E. Stockwell teaszállító partner és az alapító nevének összevonásából. Az első Tesco áruház 1929-ben nyílt Burnt Oakban.

www.tesco.hu
Csomópontot épít a Tesco Budapesten
Csomópontot épít a Tesco Budapesten
http://www.fn.hu/belfold/20080923/csomopontot_epit_tesco_budapesten/

Egyetértett a Főpolgármesteri Kabinet kedden annak a javaslatnak a Fővárosi Közgyűlés elé terjesztésével, amely alapján jelzőlámpás csomópont létesülhet a Bécsi út – Kubik utca kereszteződésében a térségben épülő Tesco áruház megközelíthetőségéért.

www.fn.hu
Online zeneboltot indított a Tesco
Online zeneboltot indított a Tesco
http://www.origo.hu/techbazis/internet/20041108online.html

Internetes oldalán zeneárusításba kezdett a brit Tesco szupermarket-lánc. A Tescodownloads.com webhellyel a cég elsősorban az internetes zenevásárlással még csak ismerkedő vásárlókat célozza meg.

www.origo.hu
Oldal leírása
vasarlas.wyw.hu: Vásárlás katalógus: Vásárlási tippek tanácsok, áruvásárlási hitelek, vásárlási szokások. Online ajándék vásárlás, webáruházak, webshopok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 1841 válogatott online vásárlás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1841 | Várakozó linkek: 34 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47003