Diszkontáruházak > Aldi > Vásárlás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Diszkontáruházak > Aldi > 4 weboldal. Kategória leírása: Az Aldi vállalatnak nagyszerű minőségű termékei vannak.

vasarlas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Aldi
Aldi
http://www.aldi-hungary.hu/

Az Aldi név az elmúlt évtizedek során meghatározó fogalommá vált. Tartósan magas minőséget jelent folyamatosan alacsony áron. Saját ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb fogyasztási cikkeket. Ez sikerünk alapja, amelyben bízhatnak vásárlóink.

www.aldi-hungary.hu
Drágább a magyar Aldi a németnél
Drágább a magyar Aldi a németnél
http://www.fn.hu/cegek/20080828/dragabb_magyar_aldi/

Jól állja az Aldi élelmiszerdiszkont-lánc a magyar árversenyt, miközben egyes termékeket 30-60 vagy akár 100 százalékkal is magasabb áron kínál, mint németországi boltjaiban.

www.fn.hu
Aldi - Wikipédia
Aldi - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Aldi

Az Aldi németországi hálózatában az Aldi Nord 35 független regionális céget üzemeltet Észak- és Kelet-Németországban megközelítőleg 2500 üzlettel és az Aldi Süd 31 céggel 1600 üzlettel Nyugat- és Dél-Németországot látja el. Nemzetközi szinten az Aldi Nord üzemelteti a boltokat Dániában, Franciaországban, a Benelux államokban, az Ibériai-félszigeten és Lengyelországban, míg az Aldi Süd területéhez tartozik Írországban, az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Ausztráliában, az Amerikai Egyesült Államokban, Magyarországon és Hofer néven Szlovéniában. A Forsa német piackutató cég 2002-es felmérése szerint a munkások 95%-a, az irodai dolgozók 88%-a, a közalkalmazottak 84%-a, a magánszektorban dolgozók 80%-a vásárol az Aldiban[3]. Az Aldi hazai és nemzetközi versenytársa egyaránt a Lidl.

hu.wikipedia.org
A nagy Aldi-titok
A nagy Aldi-titok
http://www.mfor.hu/cikkek/A_nagy_Aldi_titok.html

Logikusan persze nehéz megmagyarázni, hogy az egymásról az átlagembernél sokkal többet tudó láncok miért nem állnak szóba a sajtóval, hiszen hírértékkel nem a vetélytársak számára, hanem a potenciális vásárlóknak szolgálnának.

www.mfor.hu
Oldal leírása
vasarlas.wyw.hu: Vásárlás katalógus: Vásárlási tippek tanácsok, áruvásárlási hitelek, vásárlási szokások. Online ajándék vásárlás, webáruházak, webshopok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 1841 válogatott online vásárlás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1841 | Várakozó linkek: 34 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47003