Online aukció, árverések > Vásárlás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online aukció, árverések > 5 weboldal. Kategória leírása: Aukciós, árveréses magyar és külföldi oldalak.

vasarlas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Vatera
Vatera
http://www.vatera.hu/

Laptop, mobil, telefon, mp3 lejátszó, régiség árverés Magyarország legnagyobb aukciós oldalán a Vatera.hu-n.

www.vatera.hu
TeszVesz Online aukciók
TeszVesz Online aukciók
http://www.teszvesz.hu/

TeszVesz - Online aukció - olcsó mobil, hardver, ruha, könyv ...

www.teszvesz.hu
Árverés
Árverés
http://arveres.wyw.hu/

[Autó árverés] [Általános árverési információ] [Árverési fórumok, blogok] [Árverési hírek, cikkek] [Egyéb árverések] [Ékszer árverés] [Festmény árverés] [Ingatlan árverés] [Internetes árverés] [Könyv árverés] [Külföldi árverések] [Műszaki cikkek árverései] [Műtárgy árverések] [WYW katalógusok]

arveres.wyw.hu
Licitbox
Licitbox
http://www.licitbox.hu/index.php

A licitbox.hu egy online (valós idejű) aukciós portál. A portál lényege, hogy a termékeket a bolti áraknál lényegesen olcsóbban lehet megvásárolni. Az alacsony vételi árat garantáljuk, mert bevételünk nem a termékek értékesítéséből származik, hanem a Picur Ajándék Kft által kibocsátott virtuális kredit pontok értékesitéséből. A szolgáltatások igénybevételéhez, licitáláshoz regisztrációra és virtuálisan felhasználható kredit pontra van szükség.

www.licitbox.hu
Licit24.hu
Licit24.hu
http://www.licit24.hu

A Licit24.hu aukciós oldal elsősorban olyan kereskedőknek ajánlott, akiknek nincs saját weblapjuk, de szeretnének részt venni a rohamosan fejlődő online kereskedelemben. Kényelmesen, olcsón és gyorsan létrehozható a saját áruház és nem kell külön weblapot fenntartani, tárhelyet bérelni, hirdetést fizetni. Kialakítható az áruház saját profilja, akárcsak egy webáruházban, a cég logójával, bemutatásával és egy helyen megtekinthető az összes termék. Az áruházak külön is listázhatóak, de természetesen a termékek az aukciók között is megtalálhatóak, nemcsak az áruház oldalán, ezzel is növelve az eladás esélyeit. Az áruház nyitása 20 db termék feltöltéséig ingyenes! Nagyobb mennyiségű termékek esetén válaszható a bronz, ezüst, arany és platina áruház.

www.licit24.hu
Oldal leírása
vasarlas.wyw.hu: Vásárlás katalógus: Vásárlási tippek tanácsok, áruvásárlási hitelek, vásárlási szokások. Online ajándék vásárlás, webáruházak, webshopok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 1841 válogatott online vásárlás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1841 | Várakozó linkek: 34 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47003