Áruházak > Pláza > Vásárlás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Áruházak > Pláza > 3 weboldal. Kategória leírása: A Pláza nem csak a vásárlások egy helyszíne, hanem egyben életstílus is.

vasarlas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Arena Plaza
Arena Plaza
http://www.arenaplaza.hu/

Szeretne olyan márkás termékeket vásárolni, amelyeket eddig csak külföldön vehetett meg?

www.arenaplaza.hu
Corvin Plaza
Corvin Plaza
http://www.corvinplaza.hu

A 2010 októberében megnyitott Plaza igazi felfrissülést és újjáéledést jelentett Józsefvárosnak. A kerület szívében ugyanis hatalmas átalakításokat indított. Bérházak felújításával és modern épületek fúziójából jött létre, a zöldtetős, sétálóutcás igényes együttes, amely kellemesen beleolvad a Corvin Negyed többi nagy volumenű fejlesztésébe. Egyszerre funkcionál a közösségi élet zsongó helyszíneként és kínál vásárlási lehetőséget egy széles spektrumon. 9 közepes és több mint 100 kisebb üzlethelyiségével, egész szintes étterem kínálatával mindenki megtalálhatja, amire szüksége van, mindezt olyan környezetben, ami igazi élménnyé egészíti ki az amúgy is kellemes vásárlást.

www.corvinplaza.hu
WestEnd
WestEnd
http://www.westend.hu/

West End - Lendületben! Budapest egyik legnagyobb áruháza várja vásárlóit számtalan üzlettel, étteremmel a Nyugati pályaudvar közvetlen szomszédságában. Könnyen megközelíthető autóval, villamossal, busszal, metróval.

www.westend.hu
Oldal leírása
vasarlas.wyw.hu: Vásárlás katalógus: Vásárlási tippek tanácsok, áruvásárlási hitelek, vásárlási szokások. Online ajándék vásárlás, webáruházak, webshopok kézzel szerkesztett gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 1841 válogatott online vásárlás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1841 | Várakozó linkek: 34 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 47003